Levering

Fragt / levering
Din bestilling bliver normalt leveret med Postnord eller GLS. Ved store bestillinger bruger vi et fragtfirma. Forsendelsesomkostningerne varierer afhængig af bestillingens størrelse – og af om du bor i Danmark eller udlandet.

Vores mindstepris for en forsendelse i Danmark er 59 DKK. Du kan se forsendelsesomkostningerne i indkøbskurven, når du har indtastet din adresse. Forsendelsesomkostningerne fremgår også af din ordrebekræftelse.

Levering i Danmark (undtagen Grønland og Færøerne): 59 DKK til nærmeste pakkeboks. Ved køb fra 1.000 DKK er der gratis fragt i Danmark med levering til pakkeboks.

Levering til døren i Danmark: 89 DKK.

Man kan også afhente sin pakke på værkstedet efter aftale. Adressen er Tingvej 5, 4241 Vemmelev. Dette er gratis.

Leveringstid
Vi leverer normalt inden for 3-5 hverdage i Danmark. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være længere leveringstid på de varer, du køber hos os. Enkelte varer er bestillingsvarer, der først fremstilles efter vi har modtaget ordren. Du vil modtage en e-mail angående leveringstid, hvis vi ikke kan levere varen indenfor en uge. Har du bestilt flere varer, og er der leveringstid på enkelte varer i din ordre, venter vi med at levere til hele ordren er klar. Vi sender altid dine varer samlet. 

Returret
Fortryder du dit køb, eller er du ikke tilfreds med den vare, du har modtaget, skal du kontakte os inden 14 dage på klinke@klinkegaarden.dk. Herefter skal du returnere varen til os indenfor 14 dage.

Hvis du returnerer en vare, skal du sørge for at varen er pakket omhyggeligt – vi anbefaler, at du bruger samme emballage, som du modtog varen i. Varen skal være ubrugt og skal returneres i samme stand, som du modtog den. Vedlæg altid en kopi af fakturaen, så vi har alle nødvendige informationer.

Når vi har modtaget og kontrolleret returvaren, refunderer vi købsprisen til din konto. Vi refunderer ikke fragten – det er altså kun selve varens pris, du får retur.

Du skal være opmærksom på, at vi altid tilbagefører beløbet til samme betalingskort, som blev anvendt ved købet. Der kan gå et par dage, før du kan se beløbet på kontoen. Ved returnering skal du selv betale forsendelsesomkostningerne. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Returvarer skal sendes til:

Merete Rohde Keramik
Tingvej 5
4241 Vemmelev

Returnering i værkstedet

Alternativt kan man også komme forbi værkstedet indenfor 14 dage og returnere varen. Pengene tilbageføres til samme mobilepay, som blev anvendt ved købet. Der kan gå et par dage, før du kan se beløbet på kontoen.